Звіт про проведення анкетування учнів

  • Домівка
  • Звіт про проведення анкетування учнів

Звіт про проведення анкетування учнів   Староприлуцької спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату

Дата проведення: 22 та 23 листопада 2017 року

Кількість респондентів: 1 – 4 класи – 30 учнів;

5 – 9 класи – 52 учні;

10 клас – 10 учнів.

Загальна кількість респондентів – 90 учнів.

Робота по анкеті проведена практичним психологом Кульчиєвською Н.С.

 

Враховуючи психофізичний стан учнів даної школи у 1 та 3 класах дана робота проводилась індивідуально у формі опитування.

Результати опитування в 1 та 3 класах носять поверховий характер, учні погано або іноді не орієнтуються в часі, не можуть зрозуміти термінології «раз на місяць і рідше», «харчування повноцінне», «одноманітність раціону».

Першокласники (9 учнів), підтвердили, що їжа їм дуже подобається.

Учні при індивідуальному опитуванні заявили, що задоволені якістю харчування, почуття голоду після приймання їжі відсутнє.

Учні 3 класу (11 учнів) при індивідуальному опитуванні показали, що всі задоволені харчуванням у їдальні. Зі слів опитаних учнів м’ясо, молоко, фрукти і соки дають щоденно, а от думка про вживання риби розділилась: троє учнів вважають, що щоденно, а 8 учнів 2 – 3 рази на тиждень. Вживання перелічених продуктів протягом тижня підтвердили.

Респонденти 4 класу (11 учнів)показали слідуючі результати:

  1. Знають клас у якому навчаються – 11 учнів.
  2. Чи задоволені Ви якістю харчування? 

Харчування повноцінне та якісне – 10 учнів.

Харчування незадовільне – 0 учень.

Частково задоволений – 1 учень.

  1. Що саме не задовольняє Вас у харчуванні (відповідають лише ті хто частково або взагалі не задоволені харчуванням)

Їжа холодна – 1 учень.

  1. Чи виникає у вас відчуття голоду після приймання їжі?

Постійне відчуття голоду – 0 учнів.

Іноді відчуваю – 0 учнів.

Голоду не відчуваю – 11 учнів.

  1. Як часто ви вживаєте м’ясо у їдальні?

Щоденно – 4 учні;

2 – 3 рази в тиждень – 7 учнів.

  1. Як часто ви вживаєте рибу і рибні продукти у шкільній їдальні?

Щоденно – 1 учень.

2 – 3 ради в тиждень – 10 учнів.

  1. Вживання молочних продуктів:

Щоденно  – 5 осіб.

2 – 3 рази в тиждень – 6 учнів.

  1. Як часто Ви вживаєте фрукти і фруктові соки в шкільній їдальні?

Щоденно – 7 учнів.

2 – 3 рази в тиждень – 4 учні.

  1. За останні 7 днів в шкільній їдальні Ви не вживали?

Респонденти 4 класу заявили, що протягом тижня перераховані продукти вони вживають.

 

 

Респонденти 5 – 9 класів в кількості 52 учнів при  анкетуванні показали:

Респонденти 4 класу (11 учнів)показали слідуючі результати:

  1. Знають клас у якому навчаються – 52 учні.
  2. Чи задоволені Ви якістю харчування? 

Харчування повноцінне та якісне – 50 учнів.

Харчування незадовільне – 0 учень.

Частково задоволений – 2 учен1.

  1. Що саме не задовольняє Вас у харчуванні (відповідають лише ті хто частково або взагалі не задоволені харчуванням)

Повнота порції  – 2 учені.

  1. Чи виникає у вас відчуття голоду після приймання їжі?

Постійне відчуття голоду – 0 учнів.

Іноді відчуваю – 5 учнів.

Голоду не відчуваю – 47 учнів.

  1. Як часто ви вживаєте м’ясо у їдальні?

Щоденно – 41учень;

2 – 3 рази в тиждень – 11 учнів.

  1. Як часто ви вживаєте рибу і рибні продукти у шкільній їдальні?

Щоденно – 29 учів.

2 – 3 ради в тиждень – 20 учнів.

  1. Вживання молочних продуктів:

Щоденно  – 46 учнів.

2 – 3 рази в тиждень – 6 учнів.

  1. Як часто Ви вживаєте фрукти і фруктові соки в шкільній їдальні?

Щоденно – 49 учнів.

2 – 3 рази в тиждень – 3 учні.

  1. За останні 7 днів в шкільній їдальні Ви не вживали?

Респонденти підтвердили, що протягом 7 днів(тижня) перелічені продукти вживали.

 

 

 

Респонденти 10 класу в кількості (8 учнів) показали слідуючі результати:

 

  1. Знають клас у якому навчаються – 8 учнів.
  2. Чи задоволені Ви якістю харчування? 

Харчування повноцінне та якісне – 6 учнів.

Харчування незадовільне – 1 учень.

Частково задоволений – 1 учень.

  1. Що саме не задовольняє Вас у харчуванні (відповідають лише ті хто частково або взагалі не задоволені харчуванням)

Смакові якості  – 1 учень.

Повнота порцій – 1 учень.

  1. Чи виникає у вас відчуття голоду після приймання їжі?

Постійне відчуття голоду – 0 учнів.

Іноді відчуваю – 3 учні.

Голоду не відчуваю – 5учнів.

  1. Як часто ви вживаєте м’ясо у їдальні?

Щоденно – 7 учні;

2 – 3 рази в тиждень – 1учень.

  1. Як часто ви вживаєте рибу і рибні продукти у шкільній їдальні?

Щоденно – 2 учень.

2 – 3 ради в тиждень – 5 учнів.

Не вживаю – 1учень.

  1. Вживання молочних продуктів:

Щоденно  – 6 учні.

2 – 3 рази в тиждень – 1 учень.

Не вживаю зовсім – 1 учень.

  1. Як часто Ви вживаєте фрукти і фруктові соки в шкільній їдальні?

Щоденно – 7 учнів.

1 раз в тиждень – 1 учень.

  1. За останні 7 днів в шкільній їдальні Ви не вживали?

Респонденти підтвердили, що протягом 7 днів(тижня) перелічені продукти вживали.